Med kirratochklart.se tjänar ni pengar till klassen

Många vill tjäna pengar till klassen för att till exempel kunna åka iväg på den där coola klassresan. Med kirratochklart.se kan ni sälja doftljus och herrgårdsljus. Två produkter som är lätta att sälja och ni kommer att tjäna hälften av vad ljusen säljs för och ni behöver enbart betala för de ljus ni sålt. Fri frakt och fri retur förstås!

Kirratochklart.se är som namnet antyder ett enkelt sätt att tjäna pengar till klassen, idrottslaget eller föreningen. Det är så att säga kirrat och klart. Ni går in på kirratochklart.se och beställer produkterna ni ska sälja. Det kirratochklart.se erbjuder är stearinljus. Det finns fina klassiska herrgårdsljus och det finns väldoftande doftljus. Båda är mycket lättsålda produkter. Ni i klassen eller laget får behålla hälften av vad ni tjänar på försäljningen.

Produkter som människor vill ha

Fördelen med att använda kirratochklart.se är att ni säljer något som folk faktiskt uppskattar och vill ha. VI är många som har traskat omkring till grannar och släktingar och försökt sälja produkter som illasittande tubsockor eller tveksamma kakor. Den tiden är förbi! Nu kan ni i klassen erbjuda era kunder något som de faktiskt vill köpa. Därför behöver inte farmor köpa för att vara snäll utan hon kan välja ett doftljus som hon kommer att uppskatta. A och O när man vill tjäna pengar till en klassresa eller en resa med laget är ju att produkterna är enkla att sälja. kirratochklart.se erbjuder produkter som är just det. På kirratochklart.se kan ni läsa mer om produkterna.

Så funkar det

Ni behöver inte betala för att börja sälja ljusen utan kirratochklart.se jobbar med inga utlägg. Ni behöver bara betala för de ljus ni faktiskt har sålt resten kan ni returnera. Kirratochklart.se har alltid fri frakt och fri retur. Ni tjänar hälften av det som ni säljer ljusen för, en siffra som kirratochklart.se menar är högre än vad många andra företag kan erbjuda. När ljusen levereras har ni 60 dagar på er att sälja så mycket ni orkar, sedan betalar ni fakturan på det belopp ni faktiskt har sålt för och returnerar resten – returen av ljusen är såklart gratis. Läs mer på www.kirratochklart.se/