Julbordscatering i Lund och Malmö

Julen står snart för dörren och det är dags att börja förbereda var du ska spendera det klassiska julbordet. Oavsett om det är med familjen eller kollegorna så är det alltid en uppskattad tradition att bege sig någonstans för att avnjuta ett gott julbord tillsammans och mingla. I Lund finns det liksom i de flesta andra städer många varianter även om Malmö givetvis har ett större utbud och ligger bara några tågminuter eller en kort bilresa bort. Men för lundabor är det ingen brist på julbord i den egna staden och heller ingen nödvändighet att bege sig till den stora grannstaden för att få en trevlig kväll.

Besök denna sida för att boka catering för julbord i Lund.

Två av de största hotellen i staden erbjuder stora, fina julbufféer. Både Radisson Hotel Blu och Elite Hotel Ideon har genomarbetade koncept som startar från 500 kronor. Det går naturligtvis bra att boka både för familjen eller för företaget och bokningar kan göras både via telefon eller e-mail. Man kan även åka dit och göra en reservation på plats. Raidsson erbjuder även jullunch till ungefär halva priset vilket kan var ett fullgott alternativ. På Hotel Ideon öppnar julborden den 28:e november och är igång till två dagar före julafton, den 22:a december. Barn under sex år går in gratis.

Lyxa till det vid julbord

Ännu tidigare ut är Grand Hotel som erbjuder sina gäster julbord från den 21:a november redan och håller öppet ända till julafton. Du kan med andra ord skippa julstöket hemma och istället åka hit och ha en trevlig stund med god mat och hela familjen om ni känner för det. Grand Hotel låter sina potentiella gäster veta att maten är lagad med kärlek från Skånes gårdar, åkrar och hav.

Priserna är något högre än de andra två hotellen men så är detta också det finaste hotellet som staden har att erbjuda. Det är en ganska varierad skala av priser beroende på vecka och veckodag men startar från 525 kronor och går en bit upp över 700 kronor. För andra alternativ bortom hotellen går det naturligtvis utmärkt att gå på ”vanliga” restauranger också och leta upp lokal klassiker, eller bege sig en bit utanför själva staden till någon av alla gästhus och värdshus utanför Lund som dukar upp i fina miljöer.